© 2019 | Learndata | info@learndata.dk | +45 71 74 18 88
Services

Ledige stillinger

Ansættelsesbeslutninger er blandt de vigtigste beslutninger virksomheder træffer. Vi sikrer, at beslutningen træffes på det bedst mulige grundlag.

Vi giver vores kunder en klar rådgivning, og vi knytter en garanti til de kandidater, vi anbefaler. Vi behandler kandidaterne ordentligt og professionelt, og vi mener, at en ærlig og direkte feedback til kandidaterne er et væsentligt element heri. Vi bruger forskellige rekrutteringsstrategier – herunder headhunt – så vi sikrer, at vi får så stærkt et kandidatfelt som muligt.

Når du ansætter
Vi rådgiver vores kunder i alle faser af ansættelsesprocessen, og vi lægger afgørende vægt på, at etikken er i orden, fordi processen er følsom for både virksomheder og kandidater.

Når du søger ansættelse
Her er oversigten over de stillinger, vi hjælper vores kunder med.
Klik på den stilling, du ønsker at søge eller er interesseret i. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Viceskoleleder søges med lyst til ledelse tæt på.

Brænder du for: pædagogisk ledelse?de gode spørgsmål til medarbejdere og kolleger i hverdagen? at udvikle og skabe en inkluderende skole til glæde for alle?at…

admin 30. december 2018

Ambitiøs lærer med linjefag i matematik og fysik/kemi

For en kunde søger vi en lærer med linjefag i matematik og fysik/kemi. Brænder du for at arbejde med udskolingen og motiveres du af, at arbejde sammen med fagligt…

admin 30. december 2018